Wat maakt verbouwen voor u interessant en welke voordelen zijn daar aan verbonden? Wat brengt een energetische renovatie u op?

We gaan steeds voor degelijkheid en kwaliteit.  

Een warmtepomp, zonnepanelen met geïsoleerd dak? Bent u toe aan een oplossing voor uw  energiefactuur en energie besparen? Een ingreep waarmee u jarenlang tevreden bent?  Een heel leven van kan genieten? We zoeken het uit met de huidige efficiënte middelen die futurproof zijn. De wereld is in wording.  Realiseren kan stap voor stap. Vraagt u zich af wat onze visie is op uitvoeringseisen en mogelijkheden?  Hoe dit  bij u thuis te realiseren? Wenst u uw  wooncomfort te verhogen? Uw badkamer aan vernieuwing toe of u wil een andere vloer? Nood aan meer ruimte en licht?  Droomt u van gezonde lucht in huis? Vraagt u zich af wat het effect is van een renovatie?  Hoe nieuwe vormgeving  en ook aankleding  van muren, texturen, kleuren en inrichting een nieuw perspectief opent in uw leefruimtes? Hoe is het om uw huis nu degelijk en multifunctioneel aan te passen aan andere ontstane behoeften met de kinderen  of inwonende ouders. Dacht u aan een bedrijfsruimte vrijmaken of  een tijdelijke plek om te ontspannen? 

Vertel ons  wat je wil, wenst, droomt, waarheen jij wil met je plannen. We luisteren graag.


Het begint met volop dromen van hoe je nieuwe woning er uit moet zien volgens jou. Hoe laat je dit zo ecologische en energiezuinig mogelijk  uitvoeren. Breng  in  kaart  welke noodzakelijke werken er moeten gedaan worden.  Voorzie ruimte binnen je budget zodat bij onverwachte prijsschommelingen je verbouwing toch volbracht kan worden.

Afhankelijk van de aard van de renovatie zal een architect en bouwaanvraag al dan niet nodig zijn.


U kan uw verbouwing  in 1 KEER laten uitvoeren  of u kan het STAP VOOR STAP laten doen.

Een traject op eigen tempo, naar budget en  mogelijkheden.  

U gooit niet graag uw geld weg door ramen, deuren, muren, daken en vloeren? Start dan met renoveren. Dat is een plan met een lange termijn visie waarin u de fases van uw verbouwing op elkaar afgestemt. U verwarmt en ventileert uw woning op de juiste energiezuinige manier en uw huis wordt zoveel mooier met uw nieuwe dak, muren en interieur.


Exterieur en interieur

Een stappenplan van A tot Z voor een traject kan er zo uitzien:  Van ontwerp tem afwerking.

ENERGIEPLAN

GEBOUWSCHIL

Aanneming van  

fundering, ruwbouw,

Isolatie, dak, vloer, zolder, buitenmuren, hoog rendement beglazing, schrijnwerkerij ramen en deuren, poorten.